Altumare je cestovní agentura zaměřená na námořní jachting a plavbu na říčních lodích.

Aktuality

Aktualní | Archiv

VÁNOČNÍ TABULE NETRADIČNĚ - RECEPT OD MICHALA GÖTHA

Vloženo: 16.12.2015 16:35:29

GRATIN Z KAPRA OD ŠÉFKUCHAŘE HOTELU MIURA

Na másle upečený kapr s kousky ančovičky a pimentem se obere od kostí. Máslo se jemně zapráší moukou a zalije rybím vývarem (z kostí a hlavy). Po provaření se přidá obrané maso z ryby, dá do vymaštěných kokotek a zasype parmezánem. Pokape se rozpuštěným máslem a peče do zlatova.

GURMÁNSKÉ A POHODOVÉ VÁNOCE PŘEJE ALTUMARE S ŠÉFKUCHAŘEM MICHALEM GÖTHEM!

POZNÁMKA: Současný hit s půvabným názvem „kokotky“ ocení především ti, kteří si oblíbili přípravu poctivých pokrmů. Pod označením kokotky nehledejte nic vulgárního, jedná se totiž o zapékací misky různých velikostí s víčkem, v nichž můžete připravit řadu dobrot. Jejich původním domovem je Francie a výraz „cocotte“ znamená v češtině kastrol. „Kastrolky“ se hodí také na dušení pokrmů, gratinování, či flambování.


« Zpět na výpis aktualit