Domů » Služby pro jachting » Aby vám na lodi co nejvíce chutnalo » Papilot z parmice a krevet
„En papillote“ neboli metoda vaření pokrmů v papilotu je velmi jednoduchá, a navíc skvěle zachová šťavnatost surovin při pečení. Papilot je také zážitek pro čichové buňky, když se koncentrovaná vůně po otevření uvolní přímo na talíři před vámi.
Na pečící papír navrstvíme brambory na plátky, filet z ryby, krevety, zeleninu, osolíme, opepříme, posypeme bylinkami a zakapeme olivovým olejem. Vytvoříme balíček (bonbón) a pečeme v troubě na 195 °C cca 25-30 minut.
Doporučujeme podávat s bílým suchým vínem. Klidně bychom se nebáli sáhnout po aromatičtější odrůdě jako je řecké Moschofilero, protože chuť se pečením v papilotu koncentruje a pokrm se tak stává výraznějším.
Jsme profesionálové v jachtingu.
Prodáváme jachty a staráme se o ně. Zajišťujeme chartery a služby pro jachting.
Děláme co nás baví a čemu rozumíme.