
SPANAKOTIRÓPITA – řecký sýrovo-špenátový koláč
SPANAKOTIROPITA (σπανακόπιτα) – křehký slaný koláč z řeckých pekáren je naše oblíbená snídaňová pochoutka. Na lodi bych ho asi nedělala, protože jeho příprava je trochu
SPANAKOTIROPITA (σπανακόπιτα) – křehký slaný koláč z řeckých pekáren je naše oblíbená snídaňová pochoutka. Na lodi bych ho asi nedělala, protože jeho příprava je trochu
St. Pierre (John Dory nebo také Pilobřich ostnitý) je oblíbenou rybou zejména ve Francii, ale v rybárnách mimo Francii je také běžně k sehnání. K této rybě se
„En papillote“ neboli metoda vaření pokrmů v papilotu je velmi jednoduchá, a navíc skvěle zachová šťavnatost surovin při pečení. Papilot je také zážitek pro čichové buňky,
Platýs je vyhledávanou rybou pro své jemné a libové maso, které je vhodné téměř pro všechny druhy úprav v kuchyni. Často je podáván s jemnými
Jsme profesionálové v jachtingu.
Prodáváme jachty a staráme se o ně. Zajišťujeme chartery a služby pro jachting.
Děláme co nás baví a čemu rozumíme.