Naplňujeme vaše jachtařské sny

Domů » Blog » Ostatní » Interiérový design jachet
Díky nové službě ALTUMARE ve spolupráci se studiem Voith si můžete nechat profesionálně upravit interiér své jachty podle vlastních představ a dle zkušeností odborníků z branže.

Na jachtě trávíme drahocenné chvíle s rodinou a přáteli a proč si tento  čas neužívat v prostředí, které nám vyhovuje stejně dobře, jako interiér našeho domova?
Když si pozveme návštěvu domů, uvítáme ji v místě, které jsme sami, nebo s pomocí architektů a designerů navrhli podle svých představ a k obrazu svému. 
Jachta je místem, kde vznikají nezapomenutelné zážitky a které si zaslouží stejnou pozornost jako domov. Z této myšlenky vznikl projekt, jehož cílem je nabídnout služby přizpůsobení obytných prostor jachet individuálním potřebám majitelů. Tyto služby může nejlépe nabídnout ten, kdo zná prostředí jachtingu a má ho rád a navíc má dostatečný přehled a zkušenosti z návrhů interiérů a umělecké cítění. 
Erika Voith žila a studovala i v Řecku a jeho kultura a umění jí učarovaly, další zkušenosti sbírala při práci v managementu galerie v Londýně, renovaci hotelu v Paříži,  vyhledávání míst pro natáčení Hollywoodského filmu v Kanadě a hlavně při samostatné tvorbě. Na jedné z plaveb ALTUMARE našla Erika zalíbení i v jachtingu a zaujala ji možnost přizpůsobovat prostředí jachet potřebám majitelů. 
Tak vznikl projekt, který si klade za cíl vytvořit na vaší jachtě pocit domova mimo domov. 

Zajímají Vás další informace o projektu interiérového designu jachet? Ozvěte se nám, rádi Vás seznámíme s detailní nabídkou. 

 

Kontaktujte nás

Jsme tu, abychom plnili Vaše jachtařská přání.
Napište nám o nich.

Sdílejte příspěvek:

Podobné články

Kontaktujte nás

Jsme tu, abychom plnili Vaše jachtařská přání.
Napište nám o nich.