Naplňujeme vaše jachtařské sny

Domů » Blog » Veletrhy a výstavy » Přijeďte na jachtařský veletrh do Düsseldorfu

Přijeďte na jachtařský veletrh do Düsseldorfu

Do zahájení veletrhu zbývá:

Dní
Hodin
Minut
Sekund
Stánek Sanlorenzo patří na Boot Düsseldorf tradičně k nejzajímavějším. Rezervujte si svůj termín prohlídky motorových jachet Sanlorenzo a Bluegame předem!

Na co se můžete letos těšit?

Rezervujte si prohlídku motorových jachet Sanlorenzo

V hale 6, která bývá na Boot Düsseldorf určena největším motorovým jachtách, vždy zaujme expozice italského výrobce prémiových jachet na míru Sanlorenzo. Stánek navrhuje, taky na míru, dvorní architekt a umělecký ředitel Sanlorenzo Pietro Lissoni do nejmenších detailů. Přijďte si prohlédnout motorové jachty Sanlorenzo a Bluegame i unikátní prostředí a architekturu stánku Sanlorenzo / Bluegame. 

Sanlorenzo SL90A, Bluegame BGX63, BG74 a BG54 na Boot2024

Sanlorenzo SL90A se inspiruje v asymetrickém světě kolem nás a asymetrii využívá pro získání většího prostoru v salonu tím, že má ochoz hlavní paluby jenom na jedné straně. Na druhé straně se bohatě prosklený salon posouvá až k samému boku jachty. Sanlorenzo používá asymetrii u svých modelů čím dál častěji.  

Bluegame je druhou koncernovou značkou a na Boot Dusseldorf bude vystaven atraktivní crossover BGX 63, který se perfektně hodí pro rodinnou plavbu bez kapitána, ale prostory pro dvoučlennou posádku je jachta standardně vybavena. 

Přijďte si prohlédnou i prostředí stánku Sanlorenzo, který připomíná lounge vyzdobený uměleckými předměty. Zavolejte nám a rezervujte si prohlídku!

KDY?

Od:

20.1.2024

Do:

28.1.2024

KDE?

Zajistěte si vstupenku zdarma

Vyplňte formulář a zašleme vám vstupenku zdarma. Navíc si můžete domluvit termín individuální prohlídky vámi zvoleného modelu lodi.

Podobné články

Kontaktujte nás

Jsme tu, abychom plnili Vaše jachtařská přání.
Napište nám o nich.