Naplňujeme vaše jachtařské sny

Domů » Recepty » Na jachtu netradičně

Plavba na jachtě může mít netradiční a atraktivní doplňkový program ušitý na míru Vašim představám!

Zážitkové plavby

Chtěli byste vyzkoušet jachting v Řecku? Ochutnat jak se pluje na katamaranu? Zjistit jestli je to životní styl, který Vám vyhovuje? Co třeba prodloužený víkend s prvotřídním kuchařem na palubě a spojit plavbu s gastronomickým zážitkem? Potřebujete být pořád v pohybu? Zkombinujte plavbu na jachtě s podzimním trekkinkem, jízdou na kole či hledáním pokladu a plněním dalších úkolů ve stylu soutěže Pevnost Boyard. A co týdenní plavba se zkušeným mořským biologem na palubě zaměřená na vyhledávání a sledování delfínů? Pokud Vám to zní zajímavě, tak právě pro Vás jsou ideální zážitkové plavby.

Plavby na míru

Hledáte něco opravdu výjimečného? Tak proč někomu blízkému nedarovat unikátní zážitek a dopřát mu překvapení, na které nikdy nezapomene?Jak by se Vám líbilo pozvání na kávu do přístavu? Ale v kterém? V jednom může čekat superjachta s posádkou, nebo rychlý motorový člun a ten Vás odveze někam na ostrov, kde si v dalším přístavu dáte tu slíbenou kávu.... Následovat může večeře pod hvězdami, plavání v tiché zátoce, krásná noc v luxusní kajutě. A další den dopoledne jste zpátky…
Takové plavby na míru stejně jako pronájmy jachet s profesionální posádkou a individuálním programem běžně zařizujeme. Nechte se inspirovat našimi návrhy na plavby na míru.

B2B nabídka

Nabízíte služby či produkty, které by se hodily zkombinovat s plavbou na jachtě? Využijte naši nabídku spolupráce a ozvěte se nám. Rádi s vámi probereme možnosti a vymyslíme společný projekt, který možná do začátku i podpoříme!
A pokud nejste firma, ale máte dobrý nápad na spolupráci s námi jako kapitán, lektor, trenér, zástupce klubu nebo kdokoliv, kdo chce využít prostředí námořního jachtingu pro svůj projekt? Dobrým vizím se u nás meze nekladou. Ba naopak. Podívejte se naši B2B nabídku spolupráce.

Sdílejte příspěvek:

Podobné články

Kontaktujte nás

Jsme tu, abychom plnili Vaše jachtařská přání.
Napište nám o nich.