Naplňujeme vaše jachtařské sny

Domů » Blog » Veletrhy a výstavy » Salone Nautico: umění, hudba, tradice a jachty v Benátkách

Salone Nautico: umění, hudba, tradice a jachty v Benátkách

Do zahájení veletrhu zbývá:

Dní
Hodin
Minut
Sekund
Salon Nautico
Přijeďte se podívat na designové jachty do historického Arsenale v centru Benátek. Neopakovatelné prostředí a krásné jachty doplněné výstavami umění a hudbou na Vás čekají 31.5.-4.6.2023 v Benátkách.

Na co se můžete letos těšit?

Benátky plné architektury a umění a jachty Sanlorenzo k tomu

Navštivte nás na stánku Sanlorenzo na výstavě jachet Salone Nautico Venezia v historickém areálu Byzantských loděnic a zbrojnic Arsenale, nedaleko centra Benátek. Dnes areál slouží jako veletržní, kongresové a výstavní centrum, ale v minulosti mu Benátky vděčily za svoji námořní sílu a říká se, že se tam rozběhla  první sériová výroba lodí na světě. Vyráběly se zde plavidla, na kterých si Benátčané podmanily Středomoří. 

Na stánku Sanlorenzo přímo v Arsenale Vám představíme rychlou motorovou jachtu Sanlorenzo SL78  a k tomu nejmenší motoráky koncernové firmy Blugame – modely Bluegame BG42 a BG54. 

O mimořádné atmosféře výstavy svědčí i naše foto z loňského ročníku, kde klavírista na plovoucím pontonu podkresloval svou hudbou prostředí Arsenale (viz foto u článku)

Přímo v areálu Arsenale probíhá i výstava architektuy  Biennale Architettura. Benátky mají mnohem víc co nabídnout viz muzeum Peggy Guggenheim na Canale Grande a další výstavy a kulturní akce. 

Proto přijměte pozvání na prohlídku motorových jachet Sanlorenzo a výstavu Salone Nautico Venezia. VIP vstupenky na osobní prohlídku modelů jachet Sanlorenzo zašleme po vyplnění formuláře.

Těšíme se na Vás!

Kdy:

31. 5. – 4. 6. 2022

Kde:

Historický areál Arsenale
nedaleko centra Benátek

Co:

  • Výstava neobyčejných designových jachet a výstava architektury Biennale přímo v Arsenale
  • Osobní prohlídka jachet Sanlorenzo SL78 a Bluegame 42 a 54 na stánku Sanlorenzo
  • 240 stání pro jachty v historickém Arsenale
  • Cíl závodu motorových člunů Pavia-Benátky

Registrujte se a získejte VIP vstupenky na prohlídku jachet a výstavy

KDY?

Od:

31.5.2022

Do:

4.6.2022

KDE?

Zajistěte si vstupenku zdarma

Vyplňte formulář a zašleme vám vstupenku zdarma. Navíc si můžete domluvit termín individuální prohlídky vámi zvoleného modelu lodi.

Podobné články

Kontaktujte nás

Jsme tu, abychom plnili Vaše jachtařská přání.
Napište nám o nich.